Kjøpsvilkår

Generelle vilkår for nettbokhandel hos Nottern AS for varer og tjenester

Kunderegistrering

For å få tilgang til våre nettjenester må du registrere personopplysningene dine før du kan bestille varer. Personopplysninger som sendes inn til Nottern AS behandles i samsvar med personopplysningsloven. Dine personopplysninger er beskyttet og blir ikke utlevert til andre foretak uten ditt samtykke.

Betaling

Når du gjør en bestilling, får du en bekreftelse tilsendt e-postadressen din. Dette er kvitteringen for bestilt produkt, ta godt vare på denne. Betaling skjer med kort eller tilsendt faktura (mot et gebyr på kr 35,–). Vi aksepterer VISA og MasterCard. Betaling med kort skal skje ved bestilling. Betaling som ikke fullføres gir ikke godkjent ordre, og vil heller ikke sendes.

Nottern AS er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden.

Alle bøker som skal sendes til utlandet må betales med VISA eller MasterCard. Dette gjelder også alle bestillinger fra privatpersoner på bøker til en samlet verdi av 1400 kroner eller mer.

Kvantumsrabatt

Ved samtidig kjøp av flere av våre bøker, har vi spesialtilbud som fremgår på egne tilbudssider på nettstedet.

Ved kjøp av flere eksemplarer av samme tittel gis det kvantumsrabatt. Rabattsatsene er avhengig av antall. Ta kontakt med forlaget på e-post eller telefon.

Fraktkostnader/porto

Det fremgår av vår nettbokhandels tilbud på de enkelte bøker hvor mye porto som kommer i tillegg til bokprisen (avhenger av bokpakkens vekt).

Leveringstid

Bestilte bøker blir normalt pakket dagen etter bestilling og sendt i Posten. Normalt vil bøkene være fremme 3 – 5 virkedager etter bestilling.

Adresser i de nordligste fylkene i Norge vil ha lengst leveringstid. Posten kan ikke garantere at alle varer kommer frem innen de angitte leveringstidene.

Levering

Dersom noe skades eller blir borte under levering, er det avsenderen av forsendelsen som har ansvaret for å reklamere til Posten. Forsendelse med bestilte produkter som ikke hentes på posten, debiteres fullt ut i tillegg til kostnaden for returfrakt og håndtering, p.t. 150 kr. Etter én måned makuleres varen.

Reklamasjon og retur av bøker

Hvis du vil reklamere på bøkene, har du rett til å gjøre det innen 30 dager fra fakturadatoen. Ved reklamasjoner skal alltid Nottern AS kontaktes før bøkene returneres. Det skal skje via telefon, e-post eller post.

Etter avtale med Nottern AS sendes varen/varene til oss sammen med tilhørende original ordrekonvolutt, samt et vedlagt brev med en reklamasjonsbeskrivelse. Originalfakturaen skal du beholde og betale når reklamasjonen returneres ferdigbehandlet av oss. Forventet refundering hvis angrerett blir brukt, er innen 60 dager etter reklamasjon.

Tlf.: 22 69 89 00 E-post: post@prforlaget.no Adresse: Dalsveien 40 d, 0775 Oslo

Forbrukerrådet overvåker forbrukernes rettigheter. Nottern AS følger Forbrukerrådets anbefalinger.

Nottern AS tar intet ansvar for materiale som lagres på nettsiden. Brukeren har ikke rett til erstatning dersom materiale som er lagret på nettsiden, går tapt eller skades.

Angrerett

Angrefristen er på 14 dager, og løper fra den dagen kunden mottar varen. For å benytte angrefristen må du som kunde sørge for at varen er i samme forfatning som da du mottok den. Hvis varen skades eller blir borte på grunn av uforsiktig håndtering av kunden, frafaller angreretten.

Angrefristen gjelder ikke hvis varen er benyttet og brukt.

Les mer om angrerett her: http://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-12-21-105

Retur og refundering

Når du som kunde benytter angreretten, må du sende eller levere varen/produktet tilbake til Nottern AS. Returfrakt må kunden selv bekoste, med mindre varen/produktet er defekt eller vi har levert feil vare/produkt. Retur skal sendes som brev eller pakke, ikke som oppkrav. Ved bytte betaler vi for frakt av ny vare/produkt til kunden. Hvis du som kunde benytter angreretten, forplikter vi oss til å betale tilbake din betaling for varen/produktet senest 60 dager etter at vi har mottatt varen. Kunden må selv betale eventuelle returkostnader for å sende tilbake varer.

Aldersgrense

Aldersgrensen for kjøp av produkter fra Nottern AS er 16 år. Er du under 16 år kreves det underskrift fra foresatte.

Vilkår

Nottern AS forbeholder seg retten til å foreta endringer i disse vilkårene. Hver gang du bruker denne tjenesten, forplikter du deg til å følge gjeldende vilkår.